“HEJ KAKTUS!”

… Sådan har det lydt mange gange hjemme hos os, da det over årene er blevet lidt en joke, at der ikke drikkes vand nok. Har en genanvendelig flaske så løst dette problem? JA! Med Rebottle i hånden får vi drukket meget mere vand – og på en bæredygtig måde!

Hvorfor Rebottle Copenhagen? Vi har gennem længere tid arbejdet med genbrug af plastikflasker hos brandet Markberg, og vi ville gerne forlænge vores bæredygtige initiativer til ikke kun at rydde op efter plastikproduktion – men også at undgå at den overhovedet finder sted. Derfor startede vi Rebottle Copenhagen, som tilbyder et alternativ til engangsprodukter. At vi så også fandt ud af, at vi nu får drukket meget mere vand – det er bare en ekstra bonus!

En ansvarlig og bæredygtig livsstil gavner ikke bare miljøet og fremtidige generationer – det er også økonomisk fordelagtigt nu og her. Fyld blot din Rebottle flaske op med postevand fra hanen i løbet af dagen og spar dermed mange dyre indkøb af kildevand på flaske.

Rebottle er lavet i høj kvalitet rustfrit stål, som kan genanvendes. Det samme gælder selvfølgelig emballagen, som alle vores produkter bliver leveret i: Det er både lavet i genanvendt materiale og kan genanvendes.

Hjælp os med at stoppe forbruget af engangsprodukter og vælg den bæredygtige løsning.

Vi håber, du bliver lige så glad for dit Rebottle produkt, som vi er!

Mette & Rune